Krunity Daniella - művészeti vezető / táncoktató

Immáron 22 éve szünet nélkül táncolok és nagyon élvezem, hiszen olyan ajtókat nyitott meg nekem a világ felé ami engem boldoggá tesz. Nagyon sokat köszönhetek anyukámnak aki ennek a csodának a megálmodója.

Büszkén elmondhatom hogy az OPANKE tánccsoportban nőttem fel, és csodás emlékeim vannak abból az időszakból is. De az idő rohan és egyszer csak a kisiskolás csoportba találtam magam ahol egyre több táncot tanultam meg szerencsémre gyorsan. Kisgyermekként éreztem hogy tudom ezeket a táncokat még akkor is ha korábban nem táncoltam őket soha. Érdekes érzés volt de ezt akkor még nem tudtam szavakba önteni.

Most már pontosan tudom hogyan lehetséges ez! Egyszerűen magamba szívtam! Úgy hogy a nagyobbakat nézve  színpadon, és a látottak a véremmé váltak. Minden fellépésen, megmozduláson ott voltam anyukámmal. Így nagyon sok lépést, táncot már „tudtam” csak csiszolgatnom, finomítanom kellett.

A sok próba és fellépés nem volt hiába, mert a sors kegyességéből az Opanke művészeti vezetőjévé váltam az egyesület minden korcsoportjának én tarthatom a próbákat, hetente kettő alkalommal. Nagy kihívást jelent számomra mert a csapat egy része  közel egy generációval felettem lévő korosztály. Bátran kijelenthetem, hogy nagyon szép eredményeket érünk el közösen, amelynek a legjobb bizonyítéka az hogy nagyon sok fellépésre kapunk meghívást az ország számos pontjára, és büszke vagyok arra hogy külföldön sem vagyunk ismeretlenek.

Természetesen nekem ez a pozíció folyamatos tanulást  és fejlődést tesz lehetővé ,mert emberekkel bánni az egyik legnehezebb de egyben a legszebb feladat. Megtalálni azt az egyensúlyt amely az emberi alázat és a céljaim megvalósítása között húzódik.

Krunity Daniella